Teamleden

Rens Bos

Rens is de enduro nestor van het team. Rens heeft dan ook al een levenslang lopende motorvirus besmetting. Met ook al aardig wat enduro ervaring is hij de nestor van het team. Altijd goed voor een relativerend woord of opbeurende opmerking. Met een niet aflatende interesse in de endurosport heeft hij tegenwoordig de keuze op de klassieke enduro motoren laten vallen, welke dan ook af en toe worden uitgelaten.

Jurgen van Dort

Jurgen; Heeft al jaren last van enig motorvirus. Als klein mannetje van 6 al tegen de etalageramen van een motorzaak geplakt om naar noppen fietsen te kijken. Met het crossen wekte in 1984 de 6-daagse in Assen de interesse voor enduro. Helaas was het rijbewijs toen nog niet aan de orde. Met een zijsprong naar de wegrace waar met ONK SS400 en ONK Superbike op circuits werd gereden, is het uiteindelijk tot de ware liefde gekomen. Vanaf 2005 zijn er enduro’s met onderbrekingen verreden . Met wat uitjes in Duitsland,Frankrijk en België is de techniek ook op harde ondergrond op redelijke orde gekomen wat extra plezier aan het rijden geeft.

Koen van Dort

Koen; Is net als zijn vader al redelijk vroeg besmet geraakt met het motorvirus. Hij begon als 7 jarige met een GasGas MC65 zijn motorleven bij opa en oma op het maïsland. Toen hij kon schakelen is hij vrij snel gaan rijden bij de Vamc in Vorden. Op circuit Delden heeft hij de eerste enduro spoortjes mogen proeven. Nadat hij op een 85 Suzuki de gelegenheid kreeg om jeugdenduro’s te rijden heeft hij dat met beide handen aangegrepen. Nadien stapte hij over op een 125 Suzuki om ook deze competitie te blijven rijden. In het laatste jeugd enduro seizoen (2018) Was er gelegenheid om weer op GasGas te rijden. Dit om vast de weg voor te bereiden op het grote werk, de ONK enduro. Sinds eind november 2018 heeft hij zijn rijbewijs en heeft in 2019 met rijnummer 472 in de N1 klasse gereden. Vanaf 2021 ging Koen in de N3 klasse starten. Eerst op een Spaanse GasGas 300, komend jaar (2024) zal dit op een ShercoSE 300 gebeuren.